ANDAS

FOR RIDERS

Millaisella fiiliksellä saavut yleensä tallille? Saavutko kiireisenä, työasiat mielessä? Mietitkö ehkä, millainen hevosesi on tänään ja toivot, että sillä olisi hyvä päivä?

Joka päivä voi olla hyvä päivä, kun opit rauhoittamaan mielesi, tulet vähemmän reaktiiviseksi ja samalla vahvistat ja tasapainotat omaa kehoasi. Andas for Riders -jooga- ja mindfulnessohjelma kertoo sinulle, miten!

Andas for Riders on ratsastajille suunnattu, koko kehoa ja mieltä huoltava jooga- ja mindfulnessohjelma. Ohjelma kestää viisi viikkoa ja sisältää jooga- ja mindfulnessopetusvideoita sekä päivittäisiä meditaatioita.

Ohjelman aikana tutustut kehosi ja mielesi reaktioihin ja sitä kautta opit ymmärtämään myös hevostasi. Tunnistaessasi omia fyysisiä ja henkisiä prosessejasi löydät enemmän työkaluja rauhoittumiseen, hetkessä elämiseen ja tasapainoisempaan elämään. Kaikki kokemuksemme, olivatpa ne positiivisia tai negatiivisia, sisältävät ajatuksia, tunteita ja kehollisia aistimuksia. Hevonen on herkkä aistimaan mielialaamme ja kehonkieltämme, joten on hyvä oppia kiinnittämään huomiota näihin asioihin myös saapuessamme tallille ja toimiessamme hevosten kanssa. Ratsastajan rauhallinen mieli vaikuttaa suoraan myös hevosen hyvinvointiin.

Eeva Jaakonsalo on Andas Oy:n perustaja. Hän on ACC-sertifioitu valmentaja, emotional intelligence coach ja mindfulnessohjaaja. Eevalla on 20 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista ja yritysvalmennuksesta. Hän valmentaa yritysten ylintä johtoa, esimiehiä ja asiantuntijoita ja on kysytty puhuja yrityksissä, asiakastilaisuuksissa ja seminaareissa. Eeva on myös ratsastaja ja tietää, että mindfulnessin työkalut auttavat niin hevosten käsittelyssä kuin ratsastuksessakin. Hevosten kanssa toimimiseen liittyy monenlaisia tunteita ja tilanteita, ja niissä on hyvä tuntea ja hallita mielensä.

Kia Herold on markkinoinnin ja viestinnän moniammattilainen sekä joogaopettaja. Hän on toiminut hevosten kanssa koko ikänsä ja on valmentanut ja ratsuttanut hevosia Ranskassa, Australiassa ja Suomessa. Hän aloitti joogaamisen Sydneyssä yli 20 vuotta sitten ja huomasi heti joogan positiiviset vaikutukset kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja ratsastukseen. Nyt hän haluaa jakaa joogan ilosanomaa hevosihmisille ympäri maailman. Hän uskoo siihen, että kun ihminen voi hyvin, myös hevonen voi hyvin. 

Tule mukaan 5 viikon Andas for Riders -ohjelmaan. Mielesi, kehosi ja hevosesi kiittävät!