ANDAS

FOR RIDERS

Millaisella fiiliksellä saavut yleensä tallille? Mietitkö usein millainen päivä hevosellasi on ja ajattelet, että jospa sillä vain olisi tänään hyvä päivä? Mitä jos teillä voisi melkein aina olla hyviä päiviä, kun oppisit rauhoittamaan mielesi, oppisit vähemmän reaktiiviseksi ja samalla vahvistaisit ja tasapainottaisit omaa kehoasi. Tule mukaan 5 viikon mindfulness ja jooga -ohjelmaan niin kerromme sinulle miten. 

Joogaa ja Minfulnessia ratsastajille on ratsastajille suunnattu, koko kehoa ja mieltä huoltava jooga ja mindfulness -ohjelma. Ohjelma kestää viisi viikkoa ja sisältää jooga- ja mindfulnessvideoita sekä päivittäisiä meditaatioita.

Viiden viikon ohjelman aikana tutustut kehosi ja mielesi reaktioihin – ja sitä kautta opit ymmärtämään myös hevostasi. Tunnistaessasi omia fyysisiä ja henkisiä prosessejasi löydät enemmän työkaluja rauhoittumiseen, hetkessä elämiseen ja tasapainoisempaan elämään. Kaikki kokemuksemme, olivatpa ne positiivisia tai negatiivisia, sisältävät ajatuksia, tunteita ja kehollisia aistimuksia. Hevonen on todella herkkä aistimaan mielialaamme ja kehonkieltämme, joten on hyvä oppia kiinnittämään huomiota näihin asioihin myös saapuessamme tallille ja toimiessamme hevosten kanssa. Ratsastajan rauhallinen mieli vaikuttaa suoraan myös hevosen hyvinvointiin.

Kia Herold on markkinoinnin ja viestinnän moniammattilainen sekä joogaopettaja. Hän on toiminut hevosten kanssa koko ikänsä ja o valmentanut sekä ratsuttanut hevosia Ranskassa, Australiassa ja Suomessa. Hän aloitti joogaamisen Sydneyssä yli 20 vuotta sitten ja huomasi heti positiiviset vaikutukset kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja omaan ratsastukseen. Nyt hän haluaa jakaa joogan ilosanomaa hevosihimisille ympäri maailman. Hän uskoo siihen, että kun ihminen voi hyvin, niin voi myös hevonen. 

 Eeva Jaakonsalo on Andas Oy:n perustaja. Hän hit om Mindfulness och sen om Eeva din riding. 

Tule mukaan 5 viikon Joogaa ja mindfulnessia ratsastajille -ohjelmaan.  

Ilmoittaudu mukaan täältä. 

Seuraava ohjelma alkaa 1.6.2022