Do you lead with dignity? Are you able to recognize your own worth, as well as vulnerability, and be an authentic leader? Do you show good will and respect to all, regardless of your stress?

Dignity@workTM is a six-week training program that takes your team to the very core of modern leadership: dignity, respect and authenticity. The training builds on mindfulness and emotional intelligence tools, giving skills to leading yourself and others under times of pressure or change.

The program starts from setting the scene: The Game fields of stressTM.

Game fields of stressTM is a tool for recognizing own behaviors and mental patterns – and for mastering the game of everyday pressure. Once we become aware of the game field, we can improve in coping with stress better as well as recharging and recovering faster.

Our programs are tailored for business reality. We know that your time is scarce and valuable. The trainings are supported by our unique mobile application, available exclusively for the Andas community. You also have our instructor support throughout the journey.

All our work is strongly connected to academic research. Research results validate the impact of our trainings in organizations.

Contact

Työhyvinvoinnin työkalu, jolla on merkitystä liiketoiminnan arjessa

Sari Mononen, OpusCapita, henkilöstöhallinto

Alun perin tutustuin Eeva Jaakonsaloon kollegan suosituksesta. OpusCapitalla on käytetty Andaksen Lean Your Mind™ -ohjelmaa sekä johtoryhmän että esimiesten valmennukseen. Mindfulness on hyvä työkalu yksilön omasta ja tiimin hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Eevan tapa puhua keskittymiskyvyn ja jaksamisen parantamisesta osana työhyvinvointia ja työkykyä on vakuuttavaa ja mukaansatempaavaa. Tieteellisesti todistettua teoriaa ja esimerkkejä elävästä elämästä on sopivassa suhteessa. Eevan ote on selkeä ja maanläheinen. Mindfulness ei ole puuhastelua, vaan aito asia, jolla on merkitystä liiketoiminnan arjessa.

Kurssin käyneiden palaute on ollut aina positiivista. Mukaan tuleminen ja harjoittelu on vapaaehtoista ja on itsestä kiinni jääkö se vain mukavaksi episodiksi vai jatkuvaksi työkaluksi – mahdollisuus annetaan.

Mindfulnessin hyödyntäminen sopii minusta mihin tahansa yritykseen, jonka kulttuurissa työhyvinvoinnin ja -kyvyn yhteys on ymmärretty ja alkusysäyksen antaminen erilaisille toteutustavoille luontevaa.

Muistutamme ja vastuutamme yksilöä huolehtimaan hyvinvoinnistaan, keinot kukin löytää itse.

Mindfulness -harjoittelu sopii hyvin tietotyöhön, jolla on taipumus läikkyä myös yli ja ohi työajan. Se auttaa asettamaan asiat perspektiiviin.