ANDAS

THE REGENERATION PARADIGM

– KASVUOHJELMA JOHTAJILLE

Regeneratiivinen eli uudistava johtaminen on muutoksen tekijöille. Sinulle, joka haluat rakentaa liiketoimintaa, jossa ekologinen, taloudellinen ja inhimillinen kestävyys kulkevat käsi kädessä.

1. Regeneratiivinen johtaminen

Luonnossa vallitsevat rakenteet ja toiminnot ovat säilyneet evolutiivisessa paineessa ja ovat siksi optimaalisia ja tehokkaita. Organisaatio ei ole kone. Se on uudistuva, elävä ja alati muuttuva systeemi, joka pitää sisällään valtavan määrän energiaa. Johtaminen on tuon energian tunnistamista ja suuntaamista. Kehittyneen ekosysteemin tunnusmerkit kuvaavat kestävästi menestyviä organisaatioita. Syklisyyden voiman hahmottaminen on keskeinen työelämän hyvinvointia tukeva näkökanta.

2. Yhteisön energian optimointi

Poraudumme sekä eettiseen johtajuuteen että tunne- ja vuorovaikutustaitoihin syvällisesti ja kokonaisvaltaisesti. Muutos syntyy yhteisöissä yhteistyöllä. Biomimetiikka tarjoaa peilauspinnan niin yksittäisen ihmisen toiminnan ymmärtämiseen, ryhmädynamiikan johtamiseen kuin kompleksisten ongelmien ajatteluunkin.

3. Henkilökohtaisen elinvoiman vahvistaminen

Itsetuntemus on lähtökohta. Olemme paljon enemmän kuin ajattelumme. Vaistonvaraiset tunteet ohjaavat ajatteluamme ja toimintaamme. Tietoisuus omista automaattisista malleista on viisaan toiminnan kulmakivi. Johtajat, jotka tämän tunnistavat, uskaltavat laittaa itsensä peliin, jolloin uskottavuus syntyy omana itsenäsi.

 

01

MIKSI

Meillä on mahdollisuus turvata nykytyöntekijöiden hyvinvointi ja tulevien sukupolvien tulevaisuus. Tarvitsemme niin maailmankuvan kuin johtamisfilosofian muutosta. Tarvitsemme viisaita päätöksiä, inhimillisyyttä ja kestävää, vahvaa liiketoimintaa. Jos alla olevat ilmiöt kuulostavat tutuilta, valmennus on sinua varten. 

 • Tunnistat regeneratiivisen johtamistavan hyödyt ja tarpeellisuuden, mutta et ole vielä löytänyt keinoja tai rohkeutta johtaa sen mukaisesti.

 • Vaikka uskotte ihmisten ja hyvinvoinnin johtamiseen, loppujen lopuksi se mitä seurataan on tuottavuus ja kannattavuus.

   

  • Tiedät, miten tärkeää vuorovaikutuksen laatu on niin tuloksen tekemiselle kuin ihmisten hyvinvoinnillekin ja haluat ymmärtää teemaa syvemmin.

  • Tunnistat tarpeen johtaa arvopohjaisesti ihmisiä, mutta myös tuottavuutta ja kannattavuutta. Tasapainon löytäminen tuntuu hetkittäin turhauttavalta.

  Valmentajat

  Valmentajina toimivat Eeva Jaakonsalo ja Henriika Maikku. Molemmilla on rautainen kokemus yritysten ja yksilöiden kehittämisestä, johtamisvalmennuksesta ja coachingista.

  Henriika Maikku

  Eeva Jaakonsalo

  02

  KENELLE

  Valmennus sopii sinulle, joka

  • Haluat ja uskallat katsoa omiin toimintatapoihisi ja muuttaa niitä

  • Haluat kehittyä ja voimistua itsesi ja toisten johtajana

  • Haluat edistää yhteistyötä ja arvoa luovia verkostoja organisaatiossasi ja sen ympärillä

  • Haluat vahvistaa organisaatiosi mukautumiskykyä ja sitä kautta resilienssiä ja tuloksentekoa

  • Haluat löytää uusia näkökulmia organisaatiosi toimintaympäristön haasteisiin

  • Haluat oppia johtamisen biomimetiikasta tutkitun tiedon ja kokemuksellisen oppimisen avulla

  03

  MITEN

  Syvällinen johtajien kasvuohjelma

  • Kolme kahden päivän valmennusjaksoa syksyllä 2023 (syyskuu, lokakuu, marraskuu)
  • Virtuaaliset coachingkeskustelut valmennusjaksojen välissä
  • Omat johtamishaasteet
  • Valmentajien ja ryhmän tuki

  Valmennuspäivät pidetään Juuran tiloissa. Sparraustapaamiset virtuaalisesti.

  Juura sijaitsee Loviisassa luonnon keskellä idyllisessä Skinnarbyn kylässä. Haluamme tarjota asiakkaillemme vaikuttavan työskentelyn lisäksi kokonaisvaltaisen hyvänolon kokemuksen. 

  Michelin arvioinnin saaneissa ravintoloissa työskennellyt keittiömestari Esa vastaa Juuran keittiöstä. Bon apetit!

  Tervetuloa mukaan eksklusiiviseen kasvuohjelmaan!

  Lisätietoa ja ilmoittautumiset

  eeva.jaakonsalo@andas.fi

  050 3894640

  henriika.maikku@juura.fi

  040 4168409